Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Laren, Laren NH., Noord-Holland +5.0km
    Verander locatie

    Inbraak – Oostermeent – Huizen

    In de nacht van donderdag 16 mei op vrijdag 17 mei is er door twee personen ingebroken bij een juwelier aan de Oostermeent-Oost in Huizen. De daders zijn er vervolgens vandoor gegaan in een personenauto. De politie doet onderzoek en is nog op zoek naar getuigen. Iets gezien? Meld het!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Rond 04:00 uur werd de inbraak bij de politie gemeld. Hierbij zouden vermoedelijk twee personen het pand zijn binnengedrongen met behulp van verschillend inbrekers gereedschap. Ze zouden mogelijk met witte zakken naar buiten zijn gekomen. Het is nog onbekend hoeveel buit er is gemaakt. Vervolgens zijn de verdachten er met de auto vandoor gegaan in de richting van de Aristoteleslaan. Beide verdachten waren volledig in het zwart gekleed. 

     

    Iets gezien?
    De politie is nog op zoek naar getuigen en camerabeelden (denk hierbij aan dashcams of deurbel camera’s). Heb jij die nacht rond 04:00 uur iets gezien in de omgeving van de Oostermeent? Of heb je camerabeelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via onderstaan formulier (hier kunnen ook beelden worden geüpload). Liever anoniem? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of online.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening