Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
oosterhout +25.0km
  Verander locatie

  Explosie - Nieuwevaert - Kaatsheuvel

  Op 9 mei 2024 net voor middernacht is bij een woning aan de Nieuwevaert in Kaatsheuvel een explosie te horen. Wij zijn op zoek naar twee verdachten voor het stichten van de brand bij de woning.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Eerst wordt op 9 mei 2024 iets voor middernacht de ruit van het huis aan de Nieuwevaert in Kaatsheuvel ingegooid met een groot voorwerp, waarschijnlijk een stoeptegel. Daarna is er op camerabeelden te zien hoe één van de mannen een fles met een lont vast heeft. Hij steekt deze aan waarna er een vlam ontstaat. Hij loopt met de brandende fles naar de woning. Daarna is te zien hoe hij wegrent zonder die fles. De woning vat vlam.

   

  Vragen

  Herkent u deze mannen? Aan hun kleding of aan hun loopje misschien? Ze worden ervan verdacht brand te hebben gesticht bij een woning aan de Nieuwevaert in Kaatsheuvel. Dat gebeurde op donderdag 9 mei 2024 iets voor middernacht.

  Heeft u tips die kunnen helpen deze mannen te herkennen? Geef het door via de opsporingstiplijn op 0800 6070. Zonder uw naam te zeggen iets doorgeven kan ook. Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000. 

  U kunt hierbij zaaknummer 2024116173 vermelden.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=ZxXsPHdFQlg

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening