Ga naar content
Mijn buurt: 
Vlissingen, Nederland +5.0km
Verander locatie

Nieuws uit uw regio

Lijst met nieuwsberichten

Groepje jongeren pleegt vernielingen

Middelburg - Omstreeks half zes zaterdagochtend meldden verschillende getuigen bij de politie dat in de omgeving van de Spinhuisweg in Middelburg een lawaaiig...

Automobilist gearresteerd met acht cilinders lachgas

Vlissingen - Op de Komstraat trof de politie maandagavond in de kofferbak van een auto acht volle cilinders met lachgas aan. De bestuurder werd aangehouden.

Politie onderzoekt reeks bekladdingen en zoekt getuigen

Koudekerke - Afgelopen dagen zijn op diverse plaatsen in Koudekerke beledigende leuzen aangebracht. De politie zoekt getuigen en camerabeelden.

Henneptoppen in beslag genomen

Vlissingen - Agenten hebben bij een woning aan de Jan Vermeerlaan een zak henneptoppen in beslag genomen. De 20-jarige bewoner is aangehouden.

Arrestatie schennispleging

Vlissingen - De politie arresteerde maandag 22 februari 2021 rond 15u30 in de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen een 26-jarige verdachte uit Oost-Souburg voor...

Arrestatie voor drugsbezit

Middelburg, Terneuzen - De politie arresteerde zaterdag 20 februari 2021 een verdachte in Middelburg en een verdachte in Terneuzen, omdat ze drugs bij zich hadden.

Verdachte van bedreiging aangehouden

Middelburg - Woensdagavond is een verdachte van een bedreiging aangehouden door de politie. Dit gebeurde in een woning aan de Driewegenhof in Middelburg.

Man onder invloed drugs achter stuur

Vlissingen - Agenten hebben op de Sloeweg een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij zat onder invloed van drugs achter het stuur en...

Twee jongens melden zich op politiebureau voor steekincident

Middelburg - De laatste twee jongens, die zijdelings betrokken waren bij het steekincident op de Markt op vrijdagavond, zijn zondag verhoord.

Politie ontdekt en beëindigd feest in bunker

Vlissingen - De politie heeft zaterdagavond laat een feest in een bunker aan de Oostelijke Bermweg ontdekt en beëindigd. 84 mensen kregen een bekeuring en twee...