Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Nieuwe verdachte aangehouden voor rellen Eindhoven

Laatst gewijzigd op:

Eindhoven - Afgelopen maandag heeft de politie een nieuwe verdachte aangehouden voor de rellen in Eindhoven. De 35-jarige man uit Eindhoven wordt vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

De man wordt verdacht van diefstal in de Jumbo supermarkt. Ook wordt hij verdacht van vernieling, mishandeling en openlijke geweldpleging. De man werd herkend op getoonde camerabeelden en op basis van deze tips kon hij afgelopen maandag aangehouden worden.

Meld jezelf!
Het onderzoek naar de rellen in Eindhoven is nog steeds in volle gang. De politie beschikt daarbij over zeer veel beelden. Een groot deel daarvan is door burgers zelf bij ons aangeleverd en daar zijn we heel blij mee. De komende tijd blijven we de hulp inroepen van het publiek om relschoppers te identificeren. Was je bij de rellen betrokken? Meld jezelf dan bij de politie.

Blijf delen
Hoewel er dus al heel veel materiaal beschikbaar is, vragen we burgers nog steeds om hun eigen beelden met ons te delen. Heb je videobeelden of foto’s gemaakt van deze ongeregeldheden? Via deze link kun je de beelden uploaden. Uiteraard is het ook van belang dat je, indien mogelijk, bij de beelden ook informatie geeft over wat en wie we er op kunnen zien.