Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Voetgangster en motorrijder politie lopen letsel op bij verkeersongeval

Laatst gewijzigd op:

Zevenbergen - Een 56-jarige vrouw uit Zevenbergen en een motorrijder van de politie zijn zondag 18 april 2021 omstreeks 16.50 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Zeestraat. Beide betrokkenen zijn opgenomen in het Erasmus ziekenhuis. Het letsel van de voetgangster laat zich ernstig aanzien. De politieman  heeft enkele botbreuken opgelopen. Kennelijk was hij bezig met het achtervolgen van een bromfiets. Het team Verkeer van de politie Eenheid Zeeland-West-Brabant stelt een uitgebreid onderzoek in. De toedracht van het ongeval is nog niet helemaal duidelijk.

Gele jas motoragent

De betrokkenen zijn nog niet bevraagd over de aanrijding. Ook is de bromfietser is nog niet achterhaald. Kennelijk kon de bromfietser een auto die voor hem links af wilde slaan nog ontwijken en lukte dat de agent niet meer.De politieman kwam met zijn motor tegen de auto kwam daarna ten val, waarna hij met zijn motor de voetgangster raakte die met een boodschappenwagentje  liep.

Update maandag 26 april 2021

Gisteren werd bekend dat het slachtoffer van het ongeval in de nacht van zaterdag op zondag is overleden.  De rijksrecherche doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval