Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Moeder en zoon mishandeld, bedreigd en aangereden

Gepubliceerd op:

Sluiskil - Zondagmiddag jl. werden twee bewoners van de Herautstraat in Sluiskil mishandeld, bedreigd en (opzettelijk) aangereden, zo verklaarden zij tegen de politie.

De vermoedelijke aanleiding betreft een financieel conflict tussen een van de slachtoffers en de daders. Beide slachtoffers liepen letsel op en moesten zich onder behandeling stellen van medici.

Aanrijding

De vier daders verschenen rond 13.00 uur in de tuin van de woning aan de Herautstraat. Het vrouwelijke slachtoffer ging, naar eigen zeggen, naar buiten en probeerde een vechtpartij tussen de vier daders en haar zoon in de kiem te smoren. De vrouw kreeg een vuistslag in haar gezicht. Omdat haar zoon haar wilde beschermen tegen nog een aanval sprong hij voor zijn moeder. Hierop werd hij geslagen en geschopt. De vier mannen uitten bedreigingen en op een gegeven moment wilden zij weer wegrijden. De vrouw liep op dat moment voor de auto waar de daders in aangekomen waren, de bestuurder reed door en de vrouw belandde op de motorkap van de auto, ze kwam ten val toen de auto afremde.

Verdachten aangehouden

De politie werd gebeld. Agenten kwamen ter plaatse en hoorden getuigen van het incident. De twee slachtoffers lieten zich onderzoeken door een arts in de huisartsenpost. Zij liepen allebei letsel op als gevolg van de aanval. Ze deden aangifte en er werd een onderzoek gestart. Op maandagmorgen vroeg werd een 20-jarige inwoner van Sluiskil aangehouden als verdachte in deze zaak. Hij is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex overgebracht en zit nog vast. Dinsdagmorgen werd een jongen (17) uit Sluiskil gearresteerd en voor verhoor naar een politiebureau gebracht. Meer aanhoudingen in deze zaak worden niet uitgesloten.

Getuige geweest?

Bent u getuige geweest van dit incident? Geef uw informatie dan aan de politie door. Dat kan via het algemene telefoonnummer (0900-8844) of via WhatsApp (06-12207006). Als u wel informatie hebt, maar deze niet met de politie wilt delen, dan kunt u ook bij Meld Misdaad Anoniem terecht. Uw gegevens blijven dan geheim. U kunt Meld Misdaad Anoniem bereiken op telefoonnummer 0800-7000 of via de website www.meldmisdaadanoniem.nl. Meld bij uw informatie alstublieft zaaknummer 2021103817.