Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Politie doet onderzoek naar mogelijk schietincident

Gepubliceerd op:

Sluiskil - De recherche is een onderzoek gestart naar een mogelijk schietincident aan het Minister Lelyplein. De politie is op zoek naar getuigen en naar een rode Fiat 500 met zwarte strepen die mogelijk bij dit incident is betrokken.

getuigenoproep stockfoto

Donderdag 8 april kwam er rond 20.20 uur een melding bij de politie binnen dat inzittenden van een auto aan het Minister Lelyplein zouden zijn beschoten. Er raakte daarbij niemand gewond. Volgens een verklaring van de bestuurder van het beschoten voertuig zouden ze zijn beschoten vanuit een rode Fiat 500 met zwarte strepen. Hij heeft aangifte gedaan. Kort voor het schietincident zou er een ruzie zijn geweest op dit plein, wellicht heeft dat er iets mee te maken.

Staande houding

Er werd na het incident een auto aan de kant gezet die mogelijk met het incident te maken had. Inzittenden werden door middel van de uitpraatprocedure uit hun auto gehaald. Uiteindelijk bleken ze niets met de zaak te maken te hebben.

Onderzoek en getuigen

De politie zoekt getuigen van het incident. Heeft u aan het Minister Lelyplein iets verdachts gezien? Of was u getuige van het schietincident? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan MMA 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen. Vergeet dan niet het zaak nummer 2021088338 te vermelden.