Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Onderzoek dodelijke aanrijding: Getuigen N279 gezocht

Gepubliceerd op:

Erp/ Den Bosch - In het onderzoek naar de dodelijke aanrijding in Den Bosch op zondag 1 augustus rond 08.30 uur zijn we op zoek naar getuigen die de verdachte eerder die ochtend op de N279 hebben gezien.

surveillancevoertuig, politieauto, dienstvoertuig, mercedes, nieuwe striping, zijkant, close-up, logo, slogan, waakzaam, dienstbaar, daglicht, Foto: Korpsmedia / Peter Monteny

De 43-jarige man uit Geldrop zou eerder die zondagochtend met zijn eigen auto, een ouder model Mercedes, donker van kleur een eenzijdig ongeval hebben gehad waardoor hij zijn kapotte auto op de N279, tussen de rotonde ter hoogte van Beek en Donk en Veghel, in de berm heeft achtergelaten. Kort daarna zou hij voor een Range Rover zijn gesprongen. Verdachte is met die zwarte range Rover weggereden. We zijn op zoek naar mensen die de man uit Geldrop die ochtend, voorafgaand aan de aanrijding in Den Bosch, hebben gezien. U heeft mogelijk belangrijke informatie voor ons onderzoek.

Neem contact op

Heeft u de man die zondagochtend in de regio gezien, voordat de aanrijding plaatsvond in Den Bosch? Of heeft u hem vlak voor de diefstal van de Range Rover zien staan? Laat het ons weten! We komen graag met u in contact via 0900-8844. Of heeft u andere belangrijke informatie voor ons dat het onderzoek kan helpen? Dan horen we dat uiteraard graag. Alle informatie is welkom.