Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht van verkeersongeval

Op vrijdag 28 augustus rond 23.30 uur vond een verkeersongeval met een personenauto plaats op de Westerblokker in Oosterblokker. De politie onderzoekt dit ongeval en is op zoek naar getuigen. Specifiek een fietser en een zwarte bestelbus die vlak voor het ongeval de groene Volkswagen Polo mogelijk hebben gezien. Bent u dit of weet u wie deze getuigen zouden kunnen zijn? Neem contact op met de politie via 0900-8844.

Vrijdagavond kwam bij de politie een melding binnen van een ongeval met een personenauto op de Westerblokker. De bestuurder, een 30-jarige man uit Heerhugowaard, maakte mogelijk een noodstop en verloor daarna de controle over het voertuig. Hij schoot van de weg en raakte een verkeersbord en een zandzak die naast de weg stond. Daarna belandde de auto op de zijkant. De bestuurder en passagier raakte beide gewond en zijn met de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis.

De VOA heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeval en zoekt getuigen. Uit onderzoek is gebleken dat kort voor het ongeval een fietser en een zwarte bestelbus langs zijn gereden. Reed u rond 23:30 uur op de Westerblokker of in de omgeving en heeft u de groene Volkswagen Polo zien rijden? Of heeft u het ongeval gezien of andere informatie over het incident? Bel de a.u.b. de politie via telefoonnummer 0900-8844 of laat uw informatie achter via het tipformulier.

2021179054