Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht, overval op winkel in IJsselstein

Laatst gewijzigd op:

IJsselstein - Rond 15.40 uur wordt op donderdag 5 augustus een winkel in IJsselstein beroofd. Van de dader ontbreekt op dit moment nog elk spoor. De politie is op zoek naar getuigen die een bijdrage kunnen leveren aan het onderzoek.

Getuigen gezocht, overval op winkel in IJsselstein

Donderdagmiddag 5 augustus krijgt politie de melding dat in winkelcentrum de Biezen zojuist een diefstal plaatsvond. Een vrouw stapt een drogist binnen en bedreigt direct een kassamedewerker met een mes. Op die manier weet zij er binnen enkele minuten met een nog onbekende buit vandoor te gaan.

Op zoek naar vermoedelijke dader
De politie heeft op locatie onderzoek gedaan, maar tot nu toe is de vermoedelijke dader nog voortvluchtig. Bekend is dat zij richting de Heemradenlaan of de Kruidenierweg te voet is gevlucht, maar vanaf daar ontbreek elk spoor. Alles lijkt erop dat zij alleen handelde in de winkel, maar we sluiten niet uit dat zij tijdens haar vlucht in of op een voertuig is gestapt en er dus anderen zijn die haar hebben geholpen bij de overval.

Het signalement

  • het gaat om een vrouw van ongeveer 18 à 20 jaar oud;
  • zij is ongeveer 1,70 meter lang;
  • ze had een zwarte bivakmuts op en droeg zwarte handschoenen;
  • ze droeg een zwarte lange jas met capuchon, een grijze trainingsbroek en zwarte sneakers met een wit logo en witte zolen;
  • uit haar borstzak bungelden witte oordopjes;
  • verder werd de buit meegenomen in een gele tas van een bekende supermarktketen.

Help mee met politieonderzoek
We zijn dus vooral erg benieuwd of getuigen de verdachte hebben zien lopen tijdens haar vlucht. Maar alle overige tips zijn ook zeer welkom. Dus heeft u de overval gezien of de vrouw die aan het signalement voldoet gezien? Of heeft u bruikbare camerabeelden. Help dan mee met het politieonderzoek en vul onderstaand tipformulier in. Bellen kan ook: 0900 8844. Of Meld Misdaad Anoniem