Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht na poging overval

Gepubliceerd op:

Waddinxveen - De politie kreeg woensdagavond 4 augustus rond 23:45 uur een melding van een overval bij een afhaalrestaurant aan het Koningin Wilhelminaplein. Een onbekende man met steekwapen probeerde daar het filiaal te overvallen. Kort na zijn komst rende de man zonder buit linksaf het pand uit, richting de Willem de Zwijgerlaan. De politie start een onderzoek.

Detail afzetlint

De verdachte kwam die avond met een steekwapen in zijn hand het pand binnenlopen op zoek naar geld. De verdachte heeft een lichte huidskleur en is ca. 1.70 M. lang. Hij droeg een zwart vest met capuchon en gezichtsbedekking. Er wordt aangifte gedaan. De politie doet uitgebreid onderzoek en stelt daarbij onder andere camerabeelden veilig. Verder doen Forensisch rechercheurs onderzoek in het pand.

Iets gezien of gehoord?
Zag u iets verdachts in de omgeving van het afhaalrestaurant op woensdagavond 4 augustus tussen 23.00 en 24.00? Neem dan contact op met de districtsrecherche van politie Gouda-Waddinxveen via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw tips doorgeven via 0800-7000.