Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht na nachtelijk schietincident Nieuwe Binnenweg

Laatst gewijzigd op:

Rotterdam - De politie zoekt getuigen van een schietincident dat afgelopen nacht, 7 augustus, rond 01:25 uur heeft plaatsgevonden op de Nieuwe Binnenweg ter hoogte van de Claes de Vrieselaan. Gelukkig raakte niemand hierbij gewond. Mocht u hier iets van gezien of gehoord hebben, maar heeft u nog niet met de politie gesproken? Dan komt de politie graag in contact met u.

Foto: Nieuws op Beeld

Er werden meerdere knallen gehoord en er zijn meerdere hulzen aangetroffen. Na het incident is de schutter weggerend op de Claes de Vrieselaan in de richting van de Hondiusstraat. Getuigen spreken erover dat erg kort nadat de schutter weggerend is, een fietser dezelfde straat in ging. De politie komt graag in contact met die fietser.

Wat de aanleiding was voor dit schietincident is voor nu nog onduidelijk, maar wordt onderzocht. Ook is de politie op zoek naar de schutter. Daarvoor spreekt de politie met getuigen en wordt er buurtonderzoek gedaan. Mocht u informatie hebben die zou helpen bij het onderzoek? Of fietste u rond 01:25 uur over de Claes de Vrieselaan (ter hoogte van de Nieuwe Binnenweg)? Neem dan contact op met de politie.