Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Explosie bij woning in Uithoorn

Laatst gewijzigd op:

Uithoorn - Op zaterdagavond 7 augustus heeft een explosie plaats gevonden bij een woning aan de Glanskopmees in Uithoorn. Deze explosie is vermoedelijk veroorzaakt door zwaar vuurwerk. Er is een verdachte aangehouden. De recherche is op zoek naar getuigen en beeldmateriaal.

Aanhouding stockfoto

Rond 18.00 uur komt er een melding bij de politie van een ontploffing bij een woning aan de Glanskopmees. Als agenten ter plekke komen, blijkt het raam en de gevel van de woning te zijn beschadigd. Op het moment van de explosie waren geen bewoners aanwezig in de woning en er is niemand gewond geraakt.

De politie startte direct een onderzoek en heeft dezelfde avond een verdachte, een 29-jarige man uit De Kwakel, aangehouden.

Heeft u informatie?
De recherche zoekt in het kader van het onderzoek nog getuigen en beeldmateriaal. Bent u getuige geweest van de ontploffing, heeft u beelden van het incident (bijvoorbeeld dashcambeelden van auto’s) of heeft u andere informatie? Neem contact op via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.