Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Wie vernielde het politiebureau in Papendrecht?

Gepubliceerd op:

Papendrecht - In de nacht van woensdag op donderdag 9 december zijn er ruiten van het politiebureau in Papendrecht ingegooid. De politie onderzoekt de vernieling en is op zoek naar de dader(s) en getuigen.

Het is donderdag tegen 01:00 uur ’s nachts als agenten in het politiebureau aan de Poldermolen in Papendrecht doffe klappen horen. Eerst denken zij dat dit het geluid van dichtvallende deuren was, maar als ze op het geluid afgaan, zien ze gebarsten ruiten. De dader of daders zijn dan al vertrokken. De politie onderzoekt camerabeelden om de verdachte(n) op het spoor te komen.

Getuigen gezocht
De politie zoekt getuigen die op donderdag 9 december rond 01:00 uur ’s nachts iets hebben gezien of gehoord in de buurt van de Poldermolen dat met deze vernieling te maken kan hebben. Ook beeldmateriaal uit de omgeving van de Poldermolen is welkom. Tips delen of beeldmateriaal uploaden, kan via onderstaande knoppen. Melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800 7000. Dit is het onafhankelijke meldpunt waar inwoners volledig anoniem informatie kunnen delen over criminaliteit.