Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Supermarkt overvallen door onbekende man

Vrijdagavond 10 december heeft een (nog) onbekende man een supermarkt overvallen aan de Langewijk. De man heeft tijdens de overval medewerkers bedreigd en ging er met een onbekend geldbedrag vandoor. Er is niemand gewond geraakt. De politie heeft zo snel mogelijk een signalement verspreid via Burgernet. Dat leverde meerdere tips op. Tijdens de zoektocht is ook een helikopter ingezet.

Bij de zoektocht is ook een helikopter ingezet (stockfoto)

Rond 20.20 uur kreeg de politie de melding van een overval. Agenten gingen meteen ter plaatse. Op dat moment was de dader al weg. Vermoedelijk is hij lopend of per fiets richting het dorp Linde gegaan. Door de inzet van Burgernet kwamen er meerdere tips binnen. Dat hielp agenten om een beeld te krijgen van de mogelijke vluchtroute. Er is ook een speurhond en een helikopter ingezet. Op dit moment is er nog geen verdachte aangehouden. Tips zijn van harte welkom!

Hoe ziet de dader eruit?
Vermoedelijk gaat het om een man met een witte huidskleur, ongeveer 25 tot 30 jaar oud, ongeveer 1,85 meter lang en een breed postuur. De bovenzijde van zijn neus is wat breder en hij had een stoppelbaard. Hij bedekte een deel van zijn gezicht met een mondkapje tot onder de neus. Hij droeg een zwarte hoodie met capuchon op zijn hoofd, zwarte jas, zwarte broek met een wit logo op rechter bovenbeen, zwarte schoenen en zwarte handschoenen. Mogelijk is hij gevlucht op een witte fiets. Hij is vertrokken in de richting van het dorp Linde.
 

Heeft u informatie?
Weet u meer over deze overval? Was u rond sluitingstijd in de winkel en heeft u iemand gezien die zich verdacht gedroeg? Heeft u rond 20.20 uur iemand zien vluchten? Heeft u iets anders gezien dat verdacht was? Of heeft u camerabeelden? Neem dan contact met ons op. Dat kan via onderstaand tipformulier of 0900-8844. U kunt ook anoniem een tip doorgeven via 0800-7000 of het tipformulier van Meld Misdaad Anoniem.
(2021576255) NV