Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht van poging overval

Gepubliceerd op:

Haarlem - De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een poging overval die zaterdagavond rond 20:15 uur plaatsvond bij een restaurant aan de Krocht. De dader vluchtte na de overval weg en werd niet meer aangetroffen.

Politielogo op motorkap politieauto

Het personeel van het restaurant was aan het werk toen een onbekend persoon het restaurant in kwam. De man droeg donkere kleding, een mondkapje en had zijn capuchon over zijn hoofd. Hij eiste geld van het personeel en bedreigde hen met vuurwapengelijkend voorwerp. De aanwezigen werkten niet mee en wisten de overvaller te verjagen. De politie werd gewaarschuwd en heeft in de omgeving gezocht naar de verdachte. Er werd niemand aangehouden.

De politie zoekt getuigen van de poging overval. Als u de mogelijke verdachte die avond hebt gezien in het centrum van Haarlem of omgeving neem dan contact op via telefoonnummer 0900-8844. Ook als u andere informatie over dit incident of de verdachte hebt, horen wij dat graag. U kunt anoniem bellen met Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). Ook kunt u tips of mogelijke camerabeelden sturen via het tipformulier.

2021256993