Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Madenaar (62) verleent eerste hulp bij ernstig eenzijdig verkeersongeval

Laatst gewijzigd op:

Oosterhout - Een 77-jarige vrouw uit Oosterhout en haar 54-jarige zoon uit Made zijn vanmorgen zwaar gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval met hun auto op de Weststadweg. Zij raakten te water. Een automobilist die uit tegengestelde richting kwam, stopte en verleende direct eerste hulp. Hij haalde de slachtoffers uit het voertuig.

Politieagent op de rug

De politie vermoedt dat de 77-jarige vrouw de auto bestuurde. Zij verloor door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur waarna de auto over de kop sloeg en in de naast de weg gelegen sloot belandde.  Een 62-jarige automobilist uit Made verleende direct eerste hulp en ging te water. Hij haalde de twee inzittenden snel uit het voertuig. Ook een trauma-arts in vrije tijd stopte bij het ongeval en ging hulp verlenen. Naast de politie kwamen ook brandweer, ambulancedienst en traumaheli ter plaatse. Het vrouwelijke slachtoffer werd ter plaatse gereanimeerd. Beide slachtoffers zijn met onderkoelingsverschijnselen naar een ziekenhuis vervoerd. De politie hoort getuigen en doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

 

 

 

Update maandag 27 december 11.20 uur
In aansluiting op de eerdere berichtgeving maakt de politie bekend dat beide slachtoffers zijn overleden. Het onderzoek naar de toedracht van het ongeval is nog gaande.