Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Informatie over straatroof Schoener (Diemen) gezocht

Gepubliceerd op:

Diemen - In de nacht van vrijdag 3 op zaterdag 4 december vond op Schoener in Diemen een straatroof plaats. Het slachtoffer werd onder bedreiging van wapens door meerdere mannen bestolen. De recherche is dringend op zoek naar mogelijke getuigen, camerabeelden van het incident en/of eventuele verdachten en andere informatie over de zaak.

Het slachtoffer parkeerde rond 01.00 uur zijn auto op De Schoener en hoorde gelijk toen hij uitstapte dat er mensen naar hem toe kwamen rennen. Vervolgens werd het slachtoffer onder bedreiging van een mes en een vuurwapen door meerdere mannen beroofd. Hierna gingen de straatrovers er vandoor.

Informatie delen

Heeft u voorafgaand, tijdens of na de straatroof iets opvallend gezien of gehoord op Schoener? Bent u mogelijk in bezit van camerabeelden van het incident en/of eventuele verdachten? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Via het tipformulier kunt u ook uw informatie delen en is het mogelijk om beeldmateriaal met de politie te delen.

BVH: 2021249831