Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Man neergeschoten op Hakfort, politie zoekt getuigen

Dinsdagmiddag 2 februari 2021 is rond 16.00 uur een man neergeschoten bij een parkeergarage Hakfort in Amsterdam-Zuidoost. Het slachtoffer is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. De recherche is een onderzoek gestart en is daarbij dringend op zoek naar getuigen.

De recherche is op zoek naar getuigen

Rond 16.00 uur kreeg de meldkamer meldingen dat er was geschoten bij een parkeergarage aan de Hakfort. Ter plaatse troffen agenten een zwaargewond slachtoffer aan. Direct is een grote zoekactie gestart door de politie, maar dat heeft vooralsnog niet tot aanhoudingen geleid. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Getuigenoproep

De recherche is een groot onderzoek gestart. Daarbij worden sporen veilig gesteld door de Forensische Opsporing. De recherche wil graag in contact komen met mensen die iets gezien of gehoord hebben van het schietincident, of die wellicht beeldmateriaal hebben. Ook andere informatie over de achtergronden die van belang kunnen zijn voor het onderzoek hoort de politie graag. Neem daarvoor contact op met de politie via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. U kunt ook uw informatie of beeldmateriaal anoniem delen via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of via deze link