Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Bewoner betrapt inbreker en wordt geslagen

Gepubliceerd op:

Oisterwijk - Een bewoner van de Tilburgseweg betrapte zondagavond 21 februari een woninginbreker. Hij wist hem te grijpen, maar kreeg een flinke vuistslag in zijn gezicht. De dader wist hierop te ontkomen. De politie is een onderzoek gestart.

Politie bekijkt met zaklamp de omgeving

Rond 22.30 uur hoorden de bewoners geluiden aan de voorzijde van hun woning. Toen een van hen naar de eerste etage liep, zag hij een inbreker in de raamopening van de slaapkamer zitten. Hij greep de dader vast, maar moest dit bekopen met een flinke vuistslag in het gezicht. Toen de bewoner de inbreker losliet vanwege de pijn, sprong de inbreker naar beneden de voortuin in. Hij rende, samen met in ieder geval één handlanger, weg in de richting van het centrum. Bij de inbraak is onder andere een laptop buitgemaakt. De politie is een onderzoek naar de daders gestart.

Heeft u informatie?

Het slachtoffer heeft de dader niet duidelijk kunnen zien. Hij weet wel zeker dat hij een lichtgrijs vest met een capuchon droeg. Op straat stond een andere jongeman te wachten. Samen renden ze weg in de richting van het centrum. Heeft u meer informatie voor ons? Heeft u misschien iets gezien? Laat het ons weten via 0900 – 8844. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.