Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Politie ontdekt cocaïneversnijdingslab

Gepubliceerd op:

Zevenbergen - Agenten hebben dinsdagmiddag 9 februari een cocaïneversnijdingslab ontdekt aan de Rollaaf. Er is niemand aangehouden.

kijkje in het lab

De politie werd gebeld door een buurtbewoner die de bewoner van de woning al een tijdje niet gezien had. Daarom was opgevallen dat, ondanks het winterse weer, een aantal ramen van het pand open stonden. Agenten besloten daarop de woning te betreden en te onderzoeken.

Zolder

Op zolder werd een als lab ingerichte ruimte gevonden waar cocaïne werd versneden. Daarop werd de situatie bevroren totdat specialisten van de politie het lab konden ontmantelen. De recherche heeft de woning doorzocht en daarbij een aantal datadragers in beslag genomen. In het pand zijn, behalve cocaïneresten, geen drugs gevonden. De bewoner van het pand is spoorloos. De recherche stelt een verder onderzoek naar de man in.

kijkje in het lab 2

Melden

Een drugslab brengt altijd gevaarlijke situaties met zich mee. Er wordt veelal gewerkt met vluchtige stoffen. Daarbij kunnen giftige dampen vrijkomen, kan er brand ontstaan of in het ergste geval een explosief. Vermoedt u dat er bij u in de buurt een drugslab zit? Bel dan 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.