Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht van inbraak bij winkel

Gepubliceerd op:

Amsterdam - In de vroege ochtend van zondag 17 januari 2021 heeft een inbraak plaatsgevonden bij een winkel op de Hartenstraat. Daarbij is kleding buitgemaakt. De twee mogelijke daders zijn gevlucht op een mogelijk zwarte scooter. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Politieauto met zwaailicht in de nacht

Rond 04:45 uur kreeg de politie een melding van glasgerinkel rond een winkel op de Hartenstraat. Bij aankomst zagen de agenten dat de voorzijde van de winkel vernield was. Twee verdachten, beide in het donker gekleed, zouden op een mogelijk zwarte scooter met de buit in een blauwe bigshopper gevlucht zijn in de richting van de Keizersgracht. De politie heeft in de omgeving gezocht naar de daders. Die zijn niet meer aangetroffen.

Getuigen

De politie onderzoekt deze zaak en is op zoek naar getuigen. Heeft u deze nacht in de omgeving van de Hartenstraat iets verdachts gezien? Heeft u de scooter met de twee personen rijden of heeft u andere informatie over deze inbraak? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Zo onderneemt u actie: