Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht gewelddadige woningoverval in Diemen

Laatst gewijzigd op:

Diemen - Op donderdag 8 januari 2021 is een man in een woning aan de Heivlinderweg in Diemen overvallen door meerdere personen. De recherche is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 02:15 uur kregen politieagenten een melding van een woningoverval.. Hierbij is een bewoner, een 46-jarige man, zwaargewond geraakt. Tijdens de woningoverval is het slachtoffer met een onbekend voorwerp geslagen. Hij verloor daardoor tijdelijk zijn bewustzijn. Een medebewoner die aanwezig was in de woning, heeft alarm geslagen. De politie was snel ter plaatse maar de verdachten waren al weggevlucht in onbekende richting. Het slachtoffer is met zware verwondingen in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het is onbekend wat de overvallers buit hebben gemaakt. De forensische opsporing heeft onderzoek gedaan in de woning en de recherche heeft de zaak in onderzoek. 

Getuigen

De recherche is op zoek naar camera- en/of dashcambeelden in de omgeving van de Heivlinderweg. Heeft u iets gezien of gehoord en nog niet met de recherche gesproken? Neem contact op met 0900 8844 of anoniem via 0800 7000. Via onderstaande tipformulier kunt u ook beeldmateriaal delen met het onderzoeksteam.