Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Aangehouden man voor onderzoek naar ziekenhuis

Gepubliceerd op:

Terneuzen - Een aangehouden man is zaterdagmorgen door een ambulance voor medisch onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

De politie werd rond 6.10 uur gealarmeerd dat enkele mannen over de Driewegenstraat zwalkten en tegen een bus sloegen. Agenten troffen een 18-jarige jongeman uit Terneuzen aan, die amper op zijn benen kon staan en overal tegenaan viel. Ze zagen ook dat hij tegen een auto aanliep en met zijn hoofd tegen de voorruit klapte. Hij werd vervolgens aangehouden voor openbare dronkenschap en omdat hij geen identiteitsbewijs kon laten zien. Hij werd naar het politiebureau in Terneuzen gebracht. Tijdens zijn aanwezigheid in het politiebureau viel de man af en toe weg. Omdat agenten het niet vertrouwden werd de ambulancedienst gewaarschuwd. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht, waar hij werd opgenomen.

Auto's beschadigd

Omdat de man niet alleen was gingen agenten rond 7.30 uur nogmaals richting de Driewegenstraat. Op de Lange Reksestraat zagen zij een man over de weg zwalken. In de omgeving zagen zij ook enkele auto's die waren vernield of mogelijk waren opengebroken. Hiervoor werd de man (19) uit Terneuzen aangehouden. Hij werd voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Hij zit nog vast en wordt zaterdag verhoord.