Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht van dodelijk schietincident Ruilstraat

Zondagmiddag is er bij een schietincident in een woning aan de Ruilstraat een 36-jarige Rotterdammer om het leven gekomen. De politie doet onderzoek naar de toedracht en kan de hulp van getuigen hierbij goed gebruiken.

© Foto: Nieuws op beeld

De politie kreeg rond 12:45 uur een melding dat er iemand zou zijn neergeschoten in een woning. Toen de hulpdiensten arriveerden is er direct begonnen met het reanimeren van het slachtoffer. Dit heeft helaas niet mogen baten, het slachtoffer overleed ter plekke. 

Groot onderzoek gestart
De politie tast op dit moment nog in het duister naar wat zich precies heeft afgespeeld in de woning. Daarom is er een team van 20 rechercheurs op de zaak gezet. De politie doet o.a. buurtonderzoek en kijkt camerabeelden uit en kan de hulp van getuigen goed gebruiken. 

Getuige of tips? 
Heeft u zondagmiddag op of rond de Ruilstraat iets verdachts gezien of gehoord, dan komt de politie graag met u in contact. Beschikt u over beelden, zoals een deurbelcamera of dashcam, dan vragen wij u deze te delen met de politie. U kunt contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.