Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Let op: Autodieven actief in Haagse Beemden

Laatst gewijzigd op:

Breda - In de Haagse Beemden en omgeving zijn de afgelopen periode meerdere meldingen binnengekomen van auto-inbraken. De dieven lijken zich vooral te richten op niet afgesloten auto’s. Wees hier dus alert op!

huisstijl politie, Foto: Korpsmedia politie

De autodieven lopen door de straten en voelen aan de deuren of de auto op slot is. Als dat niet het geval is, openen zij het voertuig en nemen een meestal kleine buit mee.

Wat kunt u doen?

Wees de aankomende periode extra alert op het goed afsluiten van uw auto. En bent u helaas toch slachtoffer geworden van een auto-inbraak, meld dit dan altijd via 0900-8844 of bij uw wijkagent. Dankzij uw hulp en informatie komen wij verder in het onderzoek en kunnen we de autodieven hopelijk snel oppakken.

Heeft u camera’s hangen? Kijk de beelden dan eens extra goed na. Ziet u een verdachte situatie of verdacht persoon die vermoedelijk een inbraak pleegt? Meld dit dan ook bij ons!

Bent u getuige van een inbraak? Aarzel dan niet en bel direct 112. Onthoud hoe de daders eruit zien of in welke richting zij vluchten, zodat wij meteen in actie kunnen komen.