Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Op vier locaties hennep geruimd

Gepubliceerd op:

Bergen op Zoom, Halsteren, Heerle, Roosendaal - Het hennepteam van de politie heeft afgelopen dinsdag 20 juli op vier plekken hennepkwekerijen en hennepplanten in tuinen aangetroffen en geruimd. Het ging om locaties in Bergen op Zoom, Heerle, Roosendaal en Halsteren. De verdachten krijgen een uitnodiging voor een verhoor. Alle kwekerijgoederen en hennepplanten zijn vernietigd.

Hennep

Eikstraat, Bergen op Zoom:
In een loods werd een hennepkwekerij, met 266 oogstrijpe planten aangetroffen. Er vond diefstal van energie plaats en er waren aanwijzingen voor eerdere oogsten.

 

Zoomvlietweg, Heerle:
De zolder van een boerderijwoning was ingericht al hennepkwekerij. In totaal werden er 415 oogstrijpe hennepplanten aangetroffen. Ook hier vond diefstal van energie plaats.

 

Mgr. Hopmansstraat, Roosendaal:

De politie ontving meerdere anonieme meldingen op het adres in de Mgr.Hopmansstraat. In de achtertuin stonden 43 hennepplanten.

 

Schubertstraat, Halsteren:
Naar aanleiding van stank overlast meldingen werd op een adres aan de Schubertstraat enkele hennepplanten in een kas in de tuin aangetroffen. De bewoner dacht dat 5 planten gedoogd werden, echter is iedere vrouwelijke hennepplant strafbaar en zijn dus ook deze geruimd.