Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Automobilist rijdt door na aanrijding minderjarig meisje

Laatst gewijzigd op:

Amsterdam - Op de Stellingweg in Amsterdam Noord heeft op donderdag 22 juli rond 17.55 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietsster en een nog onbekend voertuig. Het slachtoffer is met zwaar letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De automobilist is snel doorgereden en heeft het meisje laten liggen op straat. De recherche is hard op zoek naar getuigen.

Het Operationeel Centrum krijgt rond 17.55 uur de melding binnen van een aanrijding tussen een fietsster en een personenauto op de Stellingweg. Volgens een getuige rijdt het voertuig na de aanrijding snel weg in de richting van de Appelweg. Het slachtoffer, een 14-jarig meisje wordt met zwaar letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Agenten van het team Verkeersongevallen Analyse (VOA) doen ter plaatse onderzoek en treffen op de plaats delict een gedeelte van een koplamp aan en op de fiets van het slachtoffer worden plekjes met lichtblauwe verf aangetroffen. Opsporing Team Verkeer (OTV) doet verder onderzoek in deze zaak en vraagt getuigen zich te melden.

Getuigenoproep

Heeft u iets gezien of mogelijk camerabeelden van de omgeving rondom de Stellingweg? Of heeft u een voertuig met schade aan een koplamp in de buurt zien rijden? Neem contact op met 0900 8844 of gebruik onderstaande tipformulier. Liever anoniem? Neem contact op met 0800 7000 voor Meld Misdaad Anoniem.