Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Onderzoek gestart na dodelijke steekpartij Beverwaard

Laatst gewijzigd op:

Rotterdam - Een 15-jarige jongen uit Rotterdam is donderdag 29 juli overleden aan de gevolgen van diverse steekwonden. Hij werd rond 17 uur gevonden in de bosjes aan de Goedenraadweg in de Rotterdamse wijk Beverwaard. Reanimatie mocht niet meer baten.

Forensisch onderzoek

(Foto: Nieuws op beeld) 

Wat er precies is gebeurd, is onduidelijk. Wat er aan het steken vooraf is gegaan is onbekend. De politie is direct na het incident een groot onderzoek gestart. In de omgeving is gezocht, wordt met mensen gesproken en kijkt de recherche naar eventuele beschikbare camerabeelden. Informatie van getuigen is daarnaast ook erg waardevol, daarom spreekt de politie daar nu mee.

Aanhouding

In de nacht van donderdag 29 op vrijdag 30 juli heeft een 15-jarige jongen zich gemeld bij de politie. Deze jongen zit vast vanwege mogelijke betrokkenheid bij de steekpartij. Zijn exacte rol daarin is onderdeel van het onderzoek. 

Naast dat de recherche onderzoek doet, is ook de forensische opsporing aanwezig. Zij hebben de plaats waar het mogelijk is gebeurd ruim afgezet, en met onder meer de hulp van een speurhond worden de beschikbare sporen in kaart gebracht.

Tips 

Alle informatie die kan helpen in het onderzoek, is welkom! Heeft u iets gezien? Beschikt u over camerabeelden? Weet u iets dat kan helpen in het vinden van de daders? De politie spreekt u graag!