Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Man wordt slachtoffer zwaar vuurwerk - getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een ontploffing bij de Ursulinenhof in Vianen. In de nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 juli werd er rond middernacht zwaar vuurwerk afgestoken. Een man raakte daarbij zwaargewond.

vuurwerk, knalvuurwerk, rotje, explosie, knal, vuur, vonken,  jaarwisseling, avond, nacht, donker, Foto: Korpsmedia / Jeroen Stoops

De verwonding was zo erg, dat de hand van het slachtoffer niet meer te redden was. Mogelijk is het vuurwerk door iemand neergelegd of gegooid. Wij vragen iedereen die meer weet van deze gebeurtenis, om zich bij ons te melden.

Getuigen en videobeelden
Heeft u die nacht iets gezien of gehoord dat ons kan helpen in het onderzoek? Of heeft u misschien achteraf iemand horen praten over de ontploffing? Deel deze informatie dan met de politie.

Ook als u in de omgeving woont en een camera aan uw huis heeft, kan het zijn dat u over nuttige informatie beschikt. Kijk dan op de beelden naar verdachte situaties op vrijdag 23 juli tussen 23.30 uur en zaterdag 24 juli 00.30 uur.  

U kunt uw tips doorgeven via onderstaand tipformulier of via 0900-8844. Wilt u wel informatie delen, maar graag anoniem blijven? Bel dan 0800-7000 of meld via www.meldmisdaadanoniem.nl