Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Man aangehouden voor zware mishandeling

Gepubliceerd op:

Bodegraven - Op donderdagmiddag 29 juli is bij een ruzie in een woning aan de Karel Doormanstraat een vrouw gewond geraakt. Het gaat vermoedelijk om een conflict in de relationele sfeer. Een 45-jarige man uit Bodegraven is aangehouden.

surveillancevoertuig, politieauto, dienstvoertuig, mercedes, nieuwe striping, zijkant, close-up, logo, slogan, waakzaam, dienstbaar, daglicht, Foto: Korpsmedia / Peter Monteny

De politie ontving rond 15.05 uur de melding dat er een vechtpartij zou zijn in een woning aan de Karel Doormanstraat. Eenmaal ter plaatse bleek het te gaan om een ruzie waarbij zowel een vrouw als haar zoon gewond zijn geraakt. Daarbij liep de vrouw meerdere verwondingen op. Zij zijn vervoerd naar het ziekenhuis en daar behandeld aan hun verwondingen. Inmiddels hebben zij het ziekenhuis weer verlaten.

De verdachte, een 45-jarige man uit Bodegraven, werd niet veel later op de Buitenkerk in Bodegraven aangehouden. Ook hij was gewond en is door de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van de mishandeling.