Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht van conflict op de Utrechtse Heuvelrug in Vleuten

Gepubliceerd op:

Vleuten - Op maandagavond 31 mei vond er een conflict plaats aan de Utrechtse Heuvelrug in Vleuten. Hierbij werd een vuurwapen getrokken richting het 62-jarige slachtoffer, maar er werd niet daadwerkelijk geschoten.

Politielogo op motorkap politieauto

Toedracht
In de vroege avond van maandagavond 31 mei omstreeks 17:48 uur lopen twee donker geklede mannen de Utrechtse Heuvelrug op. Een van de daders draagt een capuchon over zijn hoofd. Zij komen dan aangelopen uit de richting van de Stroomrugbaan. Zij lopen op het slachtoffer af, die op de Stroomrugbaan staat. Vervolgens richtten zij een vuurwapen op hem. Hierbij is niet geschoten. Na een mogelijke woordenwisseling vluchtten de beide heren in dezelfde richting waar zij vandaan kwamen.

Getuigenoproep
Was u maandagavond 31 mei rond 17:48 uur op de Stroomrugbaan en hebt u iets gezien dat mogelijk met dit conflict te maken heeft? Hebt u deze heren zien lopen in de richting van de Stroomrugbaan of heeft u hen in een voertuig zien stappen? Of herkent u de omschrijving van de daders? We zoeken getuigen die nog met de politie gesproken hebben. Ook ontvangen wij graag camerabeelden van het conflict of beelden waar de daders opstaan. Neem contact op met de politie via de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Anoniem melden kan via 0800-7000.