Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Man aangehouden na schietincident Rotterdam

Laatst gewijzigd op:

Rotterdam - Op de Schuttevaerweg in Rotterdam heeft op 13 juni een schietincident plaatsgevonden. Voor zover bekend raakte niemand gewond. Een man werd kort na het incident op de Graafstroomstraat aangehouden; hij is mogelijk betrokken geweest bij de schietpartij.

Foto: Kevin H , ASMEDIA

Rond 20.40 uur werd op de Schuttevaerweg, tussen de Schuttevaerstraat en de Industrieweg, vanuit twee geparkeerde personenauto’s meermalen op elkaar geschoten. Toen agenten daar aankwamen, waren de vogels al gevlogen. Wel werden glasscherven, vermoedelijk van een door een kogel getroffen autoruit aangetroffen én een aantal hulzen. De politie zetten direct de straat af en startte een onderzoek.

Informatie en beelden zijn welkom!
Wie het schietincident heeft gezien of informatie heeft over de auto’s en de inzittenden en nog niet met de politie heeft gesproken, wordt gevraagd contact te leggen.  Er wordt buurtonderzoek verricht, maar misschien zijn er ook mensen die rond het tijdstip van het incident met een dashcam interessant beeldmateriaal hebben gemaakt. Laat het ons weten en help ons de verantwoordelijken te vinden voor deze levensgevaarlijke gebeurtenis.