Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuige gezocht van ernstig verkeersongeval Eindhoven

Gepubliceerd op:

Eindhoven - Wij zoeken een getuige in een grijze personenauto die ons waarschijnlijk meer kan vertellen over een ernstig verkeersongeval op de Leenderweg in Eindhoven.

logo vest

Wij zoeken een getuige in een grijze personenauto die ons waarschijnlijk meer kan vertellen over een ernstig verkeersongeval op de Leenderweg in Eindhoven.

Een 34-jarige motorrijder reed gisterenavond rond 22.00 uur een 46-jarige fietsster uit Geldrop aan. Zij raakte zwaargewond bij deze botsing. Daarbij is ook de motorrijder uit Eindhoven gewond geraakt.

Specifieke getuige gezocht

Op basis van camerabeelden zijn wij op zoek naar een automobilist die kort voor het ongeval vanuit het centrum van Eindhoven via de Leenderweg richting het Floraplein reed en daarna richting de A2 ging. Het gaat om de bestuurder van een grijze personenauto, type hatchback. Hij reed net voor de bewuste motorrijder. Deze getuige kan ons mogelijk meer informatie geven over de rijstijl van de motorrijder. Wij komen daarom graag in contact met hem.

Weet jij meer?

Tips ontvangen we graag via onderstaand tipformulier. Bellen kan uiteraard ook op 0900-8844. Meld je liever anoniem? 0800-7000