Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Dodelijk verkeersongeval; politie zoekt getuigen

Gepubliceerd op:

Oudendijk - In de nacht van vrijdag 18 juni op zaterdag 19 juni vond er een aanrijding plaats tussen een auto en een persoon op de N247 in Oudendijk. Een 30-jarige man uit Hoorn is hierbij om het leven gekomen. De verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar de toedracht van het verkeersongeval.

Detailopname surveillancewagen

Omstreeks 00.40 uur kreeg de politie melding van het verkeersongeval. Op de N247 is een auto in botsing gekomen met het slachtoffer. Hulpdiensten hebben het slachtoffer gereanimeerd maar dit heeft helaas niet mogen baten. Het slachtoffer is op de plaats van het ongeval overleden.

De bestuurder van de auto, een 74-jarige man uit Oosthuizen, en zijn passagier werden nagekeken door het ambulancepersoneel. Zij zijn daarna meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De bestuurder van de auto is aangemerkt als verdachte.

Getuigen gezocht
Op dit moment is nog onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Dit wordt verder onderzocht door de verkeersongevallenanalyse (VOA). De politie is ook op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of meer informatie over het verkeersongeval? Neem dan s.v.p. contact op met de politie via 0900-8844. 

2021125600