Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Overval door jonge daders in Berghem maandag in Bureau Brabant

Hoe een overval je leven in één klap op z’n kop kan zetten ervoer een medewerkster van een tankstation in Berghem. Zelfs nu nog, zo’n anderhalf jaar na dato, heeft ze er nog dagelijks last van. Op maandag 7 juni in de uitzending van Bureau Brabant beelden van de drie, vermoedelijk jonge daders die waarschijnlijk uit de buurt komen. In diezelfde uitzending ook aandacht voor een pinfraudezaak in Nistelrode.

Overval tankstation Berghem

Op 16 januari 2020 wordt het Shell tankstation aan de Burgemeester van Erpstraat in Berghem overvallen. De daders zijn drie jonge mannen die zeer waarschijnlijk uit de buurt komen. Ze dreigen met messen.

De medewerkster achter de balie is zichtbaar in angst voor wat de daders zullen doen. Het lukt haar de kassa open te maken waar de daders geld uit pakken.

Dan gaan ze er weer vandoor en steken straat over en zijn dan verdwenen. De medewerkster achter de kassa was zo bang dat ze kort na de overval achter de kassa onwel wordt. En nu nog steeds heeft ze last van deze overval. Drie overvallers dus, vermoedelijk uit de buurt. Wie (her)kent ze? Ondanks dat het lang geleden is, mogen ze hier niet mee weg komen!

Zakkenrollen/pinfraude Nistelrode
Een bejaarde vrouw wordt door een man afgeleid als ze staat te pinnen. De dader weet op enig moment met een snelle beweging de pinpas te stelen. De pincode had hij eerder al afgekeken. Wij tonen beelden van de dader als hij later met de gestolen pas staat te pinnen. Wie weet wie hij is?

Maandagavond om 18.15 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur