Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Viertal gearresteerd voor openlijke geweldpleging

Gepubliceerd op:
Bergen op Zoom

Vier mannen uit Bergen op Zoom zijn zondag 6 en maandag 7 juni aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging. Zij zouden betrokken zijn geweest bij een mishandeling van een 18-jarige man op zaterdagmiddag 5 juni in de Bergse binnenstad. Het slachtoffer liep letsel op en is naar een ziekenhuis gebracht.


Agenten kregen de melding van een vechtpartij rond 13.45 uur op het Thaliaplein. Een viertal mannen zouden betrokken zijn bij de mishandeling. Slachtoffer en verdachten zijn bekenden van elkaar. Toen de agenten aankwamen was het viertal vertrokken. Er is in de omgeving nog tevergeefs naar ze gezocht. De verdachten zijn 16, 17 (2x) en 20 jaar, allen afkomstig uit Bergen op Zoom. Ze zitten vast voor verhoor. Het slachtoffer uit Sint-Annaland heeft aangifte gedaan. Agenten hebben getuigenverklaringen opgenomen.

Hebt u beelden van de vechtpartij?

De politie doet verder onderzoek naar het incident en weet dat mensen beelden (film/foto's) hebben gemaakt van het incident. Hebt u meer informatie of beelden? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. U kunt hieronder ook een tipformulier invullen of de beelden uploaden. Vermeld voor een snelle informatieverwerking het dossiernummer: 2021142913.

Zo onderneemt u actie: