Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Fataal steekincident in Team West en Opsporing Verzocht

Laatst gewijzigd op:

Regio Den Haag - De opsporingsprogramma’s Team West en Opsporing Verzocht besteden vanavond wederom aandacht aan het fatale steekincident van 18 februari op het Julialaantje in Rijswijk. In Team West besteden we aandacht aan een overval op een snackbar in Nootdorp en een diefstal uit een garagebox in Wassenaar.

Fataal steekincident - Rijswijk
Een 26-jarige man uit Den Haag wordt donderdag 18 februari rond 13.00 uur op het Julialaantje ter hoogte van revalidatiecentrum Westhoff neergestoken. Hij overlijdt later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Een Team Grootschalige Opsporing is gestart om te achterhalen wie verantwoordelijk is voor deze daad. Ook onderzoekt het team eerdere incidenten waarbij mensen onverwachts zijn aangesproken, gevolgd of mogelijk zelfs bedreigd zijn, al dan niet met een steekwapen.

Overval snackbar - Nootdorp
Op zaterdag 16 januari rond 21.00 uur wordt een snackbar aan de Dorpsstraat in Nootdorp overvallen. Een man met een rode plastic boodschappentas en een vuurwapen loopt de snackbar in, bedreigt de medewerkster en eist geld. Met het geld rent hij, samen met een mededader die buiten staat te wachten, weg in de richting van de Kerkweg. In de uitzending tonen we camerabeelden van de twee mannen.

Diefstal uit garagebox - Wassenaar
Twee mannen breken woensdag 16 december 2020 even voor 17.00 uur een garagebox open in een parkeergarage aan de Molenstraat in Wassenaar. Op camerabeelden is te zien dat ze onder andere  een racefiets, skateboard, helm en boormachine meenemen. In de uitzending tonen we beelden van het tweetal.

Heeft u informatie over een van de zaken?
Bel uw tips door via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of bel anoniem met M.0800-7000.

Team West: iedere dinsdag om 17.00 uur bij TV West. De uitzending wordt ieder uur herhaald. Op woensdag 3 maart wordt Team West nog een aantal keer herhaald.
Opsporing Verzocht: iedere dinsdag rond 21.20 uur op NPO1 en wordt herhaald op woensdag 3 maart op NPO1 om 13.25 uur.