Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Jongen (16) gewond bij steekincident, verdachte opgepakt

Gepubliceerd op:

Breda - Een ruzie tussen twee minderjarige jongens is uitgelopen op een steekincident. Eén van hen is gewond naar het ziekenhuis gebracht. Dinsdag 30 maart hield de politie een 16-jarige Bredanaar aan als verdachte. Vrijdag 2 april hield de politie ook het 16-jarige slachtoffer aan als verdachte. Beide verdachten zitten vast en worden gehoord.

Stockafbeelding mes

UPDATE

In het onderzoek naar het steekincident dat dinsdag 30 maart plaatsvond bij het skatepark aan de het Paradijspad in Breda is gisteren, donderdag 1 april, in een nabij gelegen vijver gezocht naar de steekvoorwerpen. Tijdens de zoekactie zijn twee messen uit het water gehaald. Uit onderzoek blijkt dat zowel de dader als het slachtoffer in het bezit waren van een mes . Daarom hielden we vanochtend, vrijdag 2 april, ook het slachtoffer als verdachte aan in deze zaak. De 16-jarige Bredanaar is aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex. De verdacht die dinsdag door de politie is aangehouden zit ook nog vast. Beide verdachten worden door de politie gehoord, het onderzoek loopt.  

Steekincident

Op dinsdag 30 maart 2021 om 20.00 uur kwamen er meerdere meldingen binnen van een vechtpartij gevolgd door een steekincident bij het skatebaan aan het Paradijspad. Meerdere surveillance-eenheden van de politie werden die kant op gestuurd alsmede een ambulance.

Ter plaatse troffen de agenten meerdere jongelui aan. Een 16-jarige jongen bleek gewond te zijn door het steekincident en personeel van de ambulance ontfermde zich over hem. Meerdere getuigen meldden zich bij de agenten. Daardoor kon de identiteit van de verdachte van het incident snel achterhaald worden. Een 16-jarige jongen uit Breda werd in de omgeving van de skatebaan aangehouden. De skatebaan werd afgezet als plaats delict en een onderzoek werd opgestart. De verdachte is aan het bureau ingesloten.