Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

UPDATE: Getuigenoproep ongeval met fietser Wolbrantskerkweg in Osdorp

Gepubliceerd op:

Amsterdam - In de vroege avond van donderdag 4 maart 2021 heeft om 17.52 uur een aanrijding tussen een fietsster en een personenvoertuig plaatsgevonden, waarbij de 22-jarige fietsster ernstig gewond raakte. Het slachtoffer is een dag later helaas aan haar verwondingen overleden. De politie heeft de aanrijding in onderzoek en komt graag in het bezit van camerabeelden, bijvoorbeeld beveiligingscamera’s van winkels en huizen of dashcam-beelden van (geparkeerde) voertuigen. Ook getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, worden opgeroepen om zich te melden. Zij hebben mogelijk essentiële informatie voor het onderzoek.

Man overleden bij schietincident

De fietsster is direct na het ongeval met spoed en met zwaar letsel naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van het voertuig is volgens procedure meegenomen naar het politiebureau en gehoord. Hij is hangende het onderzoek heengezonden. 

UPDATE: Helaas is het slachtoffer een dag later aan haar verwondingen overleden.

Getuigenoproep

Het onderzoeksteam ontvangt graag camerabeelden van de periode voor en tijdens het ongeval, bijvoorbeeld van beveiligingscamera’s of dashcams in voertuigen. Ook als u andere informatie heeft, en u heeft nog niet met de politie gesproken, dan hoort het team graag van u. Dat kan via 0900-8844 of door het onderstaande tipformulier in te vullen. Via dit formulier kunt u ook beelden ter beschikking stellen aan de politie. Anoniem bellen kan via 0800-7000.