Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Twee mannen aangehouden voor verdachte situatie

Een getuige zag zondag 16 mei even na 03.30 uur dat een man stond op de Kerkweg tegenover de kerk met een mondkapje voor de mond en een koevoet in de hand. Deze getuige belde de politie die te voet een onderzoek instelde in de omgeving.

Politielogo op zijkant politieauto

De politie zag verderop twee auto’s staan, waarvan één met verlichting aan. Toen de politie daarheen liep werd de aandacht getrokken door twee mannen nabij de begraafplaats die hard wegrenden. Eén kon direct achterhaald worden, de ander na een zoektocht met een politiehond. In de nabijheid van de tweede persoon werd een rugzak aangetroffen met een slijptol en navigatieapparatuur erin. Beide verdachten zijn aangehouden.

Het is de politie niet duidelijk of de mannen betrokken zijn bij een inbraak, en roept de bewoners op hun woningen en voertuigen te controleren. Mocht dit het geval zijn neem dan svp contact op met de politie via 0900-8844,

Ook is de rol van een wit bestelbusje met witte kentekenplaten is onduidelijk. Mocht u hierover informatie hebben bel dan ook 0900-8844.

2021098811