Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Man met steekwonden in de nek aangetroffen in Vondelpark

Gepubliceerd op:

Amsterdam - Op zaterdagavond 15 mei omstreeks 20:50 uur is een 48-jarige man zwaargewond aangetroffen in het Vondelpark. Het slachtoffer ligt vooralsnog in kritieke toestand in het ziekenhuis. De recherche is op zoek naar getuigen.

roemer visscherstraat

Medewerkers van team Handhaving zien tijdens hun surveillance iemand lopen met bebloede kleding bij de ingang van het Vondelpark ter hoogte van de Roemer Visscherstraat. De man blijkt zware verwondingen te hebben in de halsstreek. Vrijwel direct wordt eerste hulp verleend en wordt het gebied afgezet. Meerdere hulpdiensten waaronder het Medisch Mobiel Team komen ter plaatse en het slachtoffer wordt naar het ziekenhuis vervoerd. Verschillende politie-eenheden hebben in de omgeving gezocht naar verdachte(n) maar hebben niemand meer aangetroffen.

Vooralsnog is het onbekend wat er is gebeurt en met wie het slachtoffer is geweest. 

Getuigenoproep

De recherche heeft de zaak in onderzoek en vraagt getuigen zich te melden. Heeft u iets gezien of gehoord? Neem contact op met 0900 8844 of anoniem via 0800 7000. Buurtbewoners die camera en of dashcambeelden hebben van de omgeving kunnen via onderstaande tipformulier beelden delen.