Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Burenruzie eindigt in steekincident

Gepubliceerd op:

Haaren - Een burenruzie is vrijdagavond volledig uit de hand gelopen omdat een van de partijen de andere meerdere malen met een mes stak. Ook heeft hij met een stok geslagen. De verdachte is aangehouden en het slachtoffer is in het ziekenhuis opgenomen.

Politieauto met zwaailicht

Op vrijdag 21 mei 2021 om 20.30 uur kwamen er meerdere telefoontjes binnen vanuit het Uilenpad. Er zou een flinke burenruzie geweest zijn. Een bewoners zou met een stok meerdere mensen geslagen hebben en ook zou hij iemand neergestoken hebben. De verdachte woonde in de buurt. Meerdere politie-eenheden werden naar het Uilenpad gestuurd. Ook een ambulance en een traumahelikopter waren onderweg. De politiehelikopter was in de buurt en bekeek de situatie vanuit de lucht op zoek naar de verdachte.

Poging tot doodslag

Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen werd er direct medische zorg verleent aan een man met meerdere steekwonden. Ook werd een vrouw onderzocht die met een stok was geslagen. De politie kon direct contact maken met de verdachte die uit zijn woning kwam. Hij is aangehouden voor poging tot doodslag. Een onderzoek werd opgestart. Het mes en de stok waren nog in het bezit van de verdachte en werden in beslag genomen. Enkele getuigen werden gehoord. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd. De verdachte is ingesloten aan het bureau.