Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Insluiper dreigt met mes

Gepubliceerd op:

Ter Aar - De bewoner van een woning aan het Mezenpad betrapte donderdagochtend 27 mei rond 5:15 uur een insluiper in zijn woning. De insluiper bedreigde de bewoner daarbij met een mes en rende met spullen uit de woning in onbekende richting weg. De bewoner belde direct daarna de politie. Er raakte niemand gewond. De politie doet onderzoek.

Archieffoto: inbreker in achtertuin

De bewoner hoorde vanochtend vroeg verdachte geluiden in zijn woning en ging er op af. Daarbij kwam hij oog in oog te staan met een onbekende man, die geheel in het zwart gekleed was. De onbekende man bedreigde de bewoner vervolgens met een steekwapen. Kort daarna vluchtte de insluiper met goederen de woning uit. In de omgeving troffen agenten een deel van de gestolen waar aan. In de woning gingen rechercheurs op zoek naar sporen. De bewoner deed aangifte.

Iets gezien of gehoord?
Heeft u vanochtend tussen 4:00 en 6:00 uur iets opvallends  of gehoord in de omgeving van het Mezenpad of zag u verdachte personen en/of voertuigen in de omgeving staan? Of heeft u camerabeelden uit de omgeving waar verdachte situaties op te zien zijn? Neem dan contact met op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel 0800-7000.