Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Onderzoek naar explosie bij café Rotterdam

Gepubliceerd op:

Rotterdam - Vannacht rond 1 uur vond er een explosie plaats bij een café aan de Bierens de haanweg in Rotterdam-Zuid. De politie onderzoekt de toedracht. Het onderzoeksteam komt graag in contact met getuigen of mensen die camerabeelden hebben van het incident.

Mensen staan voor afzetlint

In het café was op het moment van de explosie niemand aanwezig, er raakte dan ook niemand gewond. De glasschade was wel groot. Uit de eerste onderzoeksbevinden komen sterke aanwijzingen dat een vuurwerkbom de explosie veroorzaakt heeft.

Buurtonderzoek

Er zijn geen aanhoudingen verricht. Over de toedracht is nog niets bekend.  Het onderzoek gaat vandaag volop verder. Er vindt naast forensisch onderzoek ook buurtonderzoek plaats. Daarnaast gaat de politie in gesprek met getuigen en bekijkt het onderzoeksteam de beschikbare camerabeelden.

Melden helpt! 

Heeft u vannacht rond 1 uur iets verdachts gezien, of beschikt u over camerabeelden van bijvoorbeeld een dashcam, deurbel of camera aan huis? Laat het dan weten aan het onderzoeksteam, alle informatie is welkom. U kunt informatie delen door te bellen met 0900-8844. Als u anoniem wil blijven kan dat ook, bel dan met 0800-7000 of meld anoniem online via https://www.meldmisdaadanoniem.nl/melden/