Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Dodelijk ongeval A4 [UPDATE]

In de nacht van zaterdag op zondag vond een ernstig verkeersongeval plaats op de A4 met twee personenauto’s. Bij het ongeval raakte een 4-jarig jongetje ernstig gewond en werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Hier overleed hij later aan zijn verwondingen. De twee inzittenden van de andere auto werden door de politie aangehouden.

Rond 01:15 uur kwam bij de politie een melding binnen van een aanrijding op de A4. Twee personenauto’s waren op de snelweg in botsing gekomen. In één auto zat een man, een vrouw en hun twee jonge kinderen. Zij werden allen naar het ziekenhuis vervoerd. De twee inzittenden van de andere personenauto, een 27-jarige man uit Veldhoven en een 26-jarige man uit Almelo, bleven ongedeerd. Zij waren mogelijk onder invloed en werden beide aangehouden. Zij zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor en zitten nog vast.

Getuigen gezocht
De experts van de Verkeersongevallen Analyse (VOA) hebben uitgebreid onderzoek gedaan op de plaats van het ongeval en doen verder onderzoek naar dit ernstige incident. Hiervoor zijn zij nog op zoek naar getuigen. Heeft u rond 01:15 uur het ongeval zien gebeuren op de A4 en nog niet met politie hebben gesproken? Of heeft u die avond, kort voor het ongeval, over de A4 gereden en mogelijk dashcam-beelden hebben? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Beeldmateriaal kunt u ook uploaden via het tipformulier o.v.v. het zaaksnummer 2021237107.
 

[UPDATE 15-11]
In het onderzoek naar het dodelijke ongeval op de A4 is de 27-jarige man uit Veldhoven verhoord en daarna heengezonden. De 26-jarige man uit Almelo is voor medische behandeling ook heengezonden en zal op een later moment worden gehoord. Beide mannen blijven op dit moment verdachte in deze zaak. Het onderzoek wordt voortgezet.

2021237107