Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Man gestoken bij poging beroving

Een 35-jarige man is zondagmiddag in een plantsoen aan de Kelloggplaats in Rotterdam-Ommoord gestoken toen twee jongens hem probeerden te beroven. De man was aanspreekbaar en is overgebracht naar het ziekenhuis. De jongens zijn gevlucht, mogelijk richting de Romeynshof.

De 35-jarige Rotterdammer liep door het plantsoen toen de daders, twee jongens of jonge mannen, hem probeerden te beroven van zijn telefoon. Vervolgens dacht de man dat hij een stomp in zijn buik kreeg, maar hij bleek te zijn gestoken. De man is overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie is direct een zoektocht in de omgeving gestart. De daders zouden mogelijk in de richting van de Romeynshof zijn gevlucht. De politie heeft deze vluchtroute onderzocht. Ook wordt onderzocht of er camerabeelden beschikbaar zijn in de omgeving. De politie komt graag in contact met getuigen van de poging beroving of mensen die de twee daders wellicht hebben zien vluchten.

Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u beschikking over camerabeelden in die omgeving? Bel dan alstublieft met 0900-8844. Wilt u liever anoniem melden, bel dan met M. via 0800-7000.