Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Politie zoekt identiteit eigenaresse fiets

Laatst gewijzigd op:

's-Hertogenbosch - In verband met een lopend politieonderzoek zijn wij met spoed op zoek naar de identiteit van de vermoedelijke eigenaresse van een aangetroffen damesfiets. De fiets werd zaterdag 13 november op een locatie in ’s-Hertogenbosch-Zuid gevonden.

De fiets, model omafiets,  is paars van kleur en van het merk Old Dutch. Opvallend is ook dat de fiets één zwarte en één witte band heeft. Onder het zadel hangt een groot kettingslot. De fiets is weliswaar gegraveerd, maar dat bracht het onderzoek niet verder.
De vrouw naar wiens identiteit we op zoek zijn is een ongeveer 1.75 meter lang en heeft lang, blond haar (highlights) en een verzorgd uiterlijk. De vrouw is voor het laatst gezien in een blauwe sportlegging met daarop een grijze Adidas sweater.

Zegt de combinatie van het signalement en die opvallende paarse omafiets u iets? Hebt u een vermoeden naar wiens identiteit wij op zoek zijn? Neem dan meteen contact op met de districtsrecherche  in ‘s-Hertogenbosch via het landelijk politienummer 0900-8844. U kunt ook het tipformulier invullen of uw informatie delen via de opsporingstiplijn 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000