Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Politie zoekt getuigen van steekincident

Gepubliceerd op:

Purmerend - De politie doet onderzoek naar een steekincident die zondagavond plaatsvond in de omgeving van de Hoogstraat/Nieuwstraat. Hierbij raakte een 14-jarige jongen ernstig gewond. Diezelfde avond heeft de politie een 19-jarige man aangehouden. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Getuigen Gezocht

Rond 20.30 uur kreeg de politie de melding binnen. Toegesnelde agenten troffen in de Koestraat het slachtoffer aan. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. Niet veel later meldde een 19-jarige man zich bij het ziekenhuis. Hij zou bij een steekincident gewond zijn geraakt. Na onderzoek en behandeling aan zijn verwondingen, werd deze man diezelfde avond nog aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Hij zit nog vast.

Getuigenoproep
De recherche doet onderzoek naar de toedracht van het steekincident en komt graag in contact met mensen die informatie hebben over het incident. Heeft u iets gezien of gehoord rond 20.30 uur in het centrum van Purmerend, omgeving Hoogstraat/Nieuwstraat?  Weet u wie hierbij betrokken zijn? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Informatie delen kan ook anoniem: bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele (camera)beelden. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van zaaknummer: 2021237893.

2021237893