Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht na beschieten woningen Millingenhof

Gepubliceerd op:

Amsterdam - Op woensdag 24 november 2021 is geschoten op appartementen aan de Millingenhof in Amsterdam Zuidoost. Hierbij zijn twee woningen beschadigd geraakt. Er vielen geen gewonden. De recherche zoekt getuigen.

Afzetlint gebruikt om een pd af te zetten

Rond 23.45 uur kreeg de politie melding van het schietincident. Ter plaatse trof de politie meerdere kogelinslagen en hulzen aan. De kogelinslagen zijn verdeeld over twee aan elkaar grenzende appartementen. In beide woningen waren op het moment dat er geschoten werd, mensen aanwezig. De politie heeft in de omgeving gezocht naar verdachten, maar deze zijn niet meer aangetroffen.

Getuigenoproep
De recherche doet onderzoek naar het schietincident en komt graag in contact met getuigen en/of betrokkenen. Heeft u iets verdachts gezien rond het tijdstip van de beschieting? Of heeft u beelden die ons helpen bij het oplossen van deze zaak? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0900-7000. Getuigen kunnen ook gebruik maken van onderstaand tipformulier en daarop ook beeldmateriaal uploaden.

Bvh: 2021242918